Asemakaavan seurantalomake

Ajankohtaista

Seurantalomakkeiden selaamisessa Liiterissä käyttökatkoja pe 4.11. klo 17 – su 6.11. klo 22 

  • Teknisen muutostyön vuoksi SYKEn tietojärjestelmissä esiintyy käyttökatkoja marraskuun ensimmäisenä viikonloppuna eivätkä lomakkeiden tiedot ajantasaistu Liiteriin.
  • Liiteri on normaalisti käytettävissä jälleen maanantaina 7.11.

TYVI-tallennussovelluksen saavutettavuutta on parannettu 22.8.2022.

  • Saavutettavuus parani erityisesti asemakaavan selostuksen liitelomakkeessa, jonka pdf-versio on muutettu täyttämään kriteerit.
  • Edellinen käyttöliittymän tekninen uudistus toteutettiin loppuvuodesta 2021.
  • Lisätietoja saavutettavuusselosteesta.

Asemakaavan seurantalomake kertoo tiivistetysti asemakaavan sisällön ja muutoksen aiempaan kaavatilanteeseen. Kunta tai sen valtuuttama konsultti tallentaa seurantalomakkeen TYVI Pro -palvelussa jokaisesta hyväksytystä asemakaavasta, myös ranta-asemakaavasta (sivuvalikossa linkki TYVI-operaattori Posti Messagingin etusivulle: Lomakkeen toimittaminen). Lisäksi lomake on liitettävä asemakaavan selostukseen. Konsulttitunnus aktivoidaan TYVI-operaattorin etusivun Ympäristöministeriö-linkistä (sivuvalikon linkki Konsulttitunnuksen aktivointi). Muita käyttäjätietoja eli yhteystietoja, salasanaa ja valtuutettuja konsultteja, hallitaan kirjautumalla lomakkeen tallennukseen.

TYVI-järjestelmään toimitetut asemakaavan tiedot kopioituvat joka yö Elinympäristön tietopalvelu Liiteriin, jossa ne sekä aiemmin excel-muotoisilla asemakaavan seurantalomakkeilla toimitetut tiedot ovat selailtavissa. Liiteriä voi käyttää vieraana, rekisteröitymällä ja kirjautumalla palveluun SYKEn Avoin tieto -sivustolla (ent. OIVA-tunnukset) tai sopimusasiakkaana.

Julkaistu 4.10.2022 klo 13.53, päivitetty 31.10.2022 klo 16.35
Kohderyhmä: