Asemakaavan seurantalomake

Ajankohtaista

Asemakaavan seurantalomakkeen TYVI-tallennusjärjestelmä poistuu käytöstä toukokuussa 2024. Rakennetun ympäristön tietojärjestelmä Ryhtiin toteutetaan korvaava lomake.

  • TYVI-lomake suljetaan 31.5.2024 ja uusi Ryhti-lomake avautuu seuraavalla viikolla.
  • Kunnan tulee hakea käyttölupa uudelle lomakkeelle: Lisätietoja Asemakaavan seurantalomake uudistuu

Asemakaavan seurantalomake kertoo tiivistetysti asemakaavan sisällön ja muutoksen aiempaan kaavatilanteeseen. Kunta tai sen valtuuttama konsultti tallentaa seurantalomakkeen TYVI Pro -palvelussa jokaisesta hyväksytystä asemakaavasta, myös ranta-asemakaavasta (sivuvalikossa linkki TYVI-operaattori Posti Messagingin etusivulle: Lomakkeen toimittaminen). Lisäksi lomake on liitettävä asemakaavan selostukseen. Konsulttitunnus aktivoidaan TYVI-operaattorin etusivun Ympäristöministeriö-linkistä (sivuvalikon linkki Konsulttitunnuksen aktivointi). Muita käyttäjätietoja eli yhteystietoja, salasanaa ja valtuutettuja konsultteja, hallitaan kirjautumalla lomakkeen tallennukseen.

TYVI-järjestelmään toimitetut asemakaavan tiedot kopioituvat joka yö Elinympäristön tietopalvelu Liiteriin, jossa ne sekä aiemmin excel-muotoisilla asemakaavan seurantalomakkeilla toimitetut tiedot ovat selailtavissa. Liiteriä voi käyttää vieraana tai kirjautumalla palveluun sopimusasiakkaana.

Julkaistu 4.10.2022 klo 13.53, päivitetty 23.4.2024 klo 17.08
Kohderyhmä: