Suomen ympäristökeskus työpaikkana

© AdobeStock

On aika siirtyä yksittäisten ympäristöongelmien ratkaisemisesta koko yhteiskunnan läpileikkaavaan kestävyysmurrokseen. Suomen ympäristökeskus (Syke) vaikuttaa tutkimuksella, tiedolla ja palveluilla kestävän yhteiskunnan rakentamiseen.

Syke on valtion tutkimuslaitos, jossa työskentelee noin 700 asiantuntijaa ja tutkijaa Helsingissä, Oulussa, Jyväskylässä ja Joensuussa. Tutkimme ympäristöön liittyviä muutoksia ja kehitämme ratkaisuja, joilla muutoksiin voi vaikuttaa. Osaamisemme perustuu ympäristön pitkäaikaiseen seurantaan, tieteelliseen tietoon sekä korkeasti koulutettuihin asiantuntijoihin.

Työtehtävät ovat haastavia ja monipuolisia tutkimus- ja asiantuntijatehtäviä. Henkilöstöstä melkein 90 prosentilla on korkeakoulututkinto ja kolmanneksella tutkija-asteen koulutus.

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikkamme ilmoitetaan valtiolle.fi-palvelussa. Ilmoitukset avoimista työpaikoista listautuvat tälle sivulle automaattisesti. Jos lista on tyhjä, organisaatiossamme ei tällä hetkellä ole avoimia työpaikkoja. Voit jättää avoimen harjoittelupaikkahakemuksen täyttämällä Avoin harjoittelupaikkahakemus - Suomen ympäristökeskus (Syke) -lomakkeen.

Julkaistu 13.10.2022 klo 13.16, päivitetty 26.1.2023 klo 13.23
Aihealue:
Kohderyhmä: