Ohjeita sopimusasiakkaille

Yleistä

Sopimusasiakkaana saat käyttöön Liiterin laajan tietosisällön ja kaikki toiminnallisuudet sekä yhdyskuntarakenteen seurantajärjestelmän (YKR) aineistojakelun. Sopimusasiakkaille Liiterin käyttö on maksullista, ja osa aineistosta on rajattu viranomaiskäyttöön.

Mikäli olet kiinnostunut tekemään organisaatiollesi Liiteri-käyttösopimuksen, ota yhteyttä Alueidenkäytön tietojärjestelmien neuvontaan (yhteystiedot alla). Olemme yhteydessä sopiaksemme tarkemmin käyttöönottoon liittyvistä asioista, ja toimitamme käyttöönottoa varten tarvittavat dokumentit. Alempana tällä sivulla on näitä materiaaleja tutustuttavaksi.

Jokaisen sopimusasiakkaan tulee myös täyttää organisaatiokohtainen Tilastokeskuksen käyttölupahakemus. Lisäksi kaikilta Liiteri- ja YKR-aineiston käyttäjiltä vaaditaan henkilökohtainen salassapitositoumus. YKR-aineistoa ei saa enää luovuttaa organisaation sisälläkään muille kuin niille, joille on myönnetty Liiteri-tunnus. Sama koskee myös konsulteille ja hankkeissa tapahtuvaa aineistojen sopimuksenmukaista luovuttamista.

Sopimusasiakkaan dokumentit 

Lisätietoja

Alueidenkäytön tietojärjestelmien neuvonta Suomen ympäristökeskuksessa:

  • Sähköposti: palvelunimi@syke.fi [palvelunimi = alu_tuki]
Julkaistu 30.3.2021 klo 13.50, päivitetty 16.5.2022 klo 14.17
Kohderyhmä: