Liiteri-käyttäjäksi

Liiteri tarjoaa erilaisia käyttötapoja erityyppisille käyttäjille. Palvelun käyttö vieraana tai rekisteröityneenä on kaikille avointa ja maksutonta. Sopimusasiakkaille tietosisältö on laajempi ja käyttö on maksullista.

Liiterin käyttö vieraana

Voit käyttää Liiterin avointa tietosisältöä ja osaa toiminnoista maksutta ilman rekisteröitymistä ja kirjautumista.

Liiterin käyttö rekisteröityneenä

Voit käyttää Liiterin avointa tietosisältöä maksutta rekisteröitymällä ja kirjautumalla palveluun SYKEn Avoin tieto -sivustolla. Kirjautuneena käyttäjänä voit tallentaa Liiteriin omia työtilojasi ja aineistojasi. Mikäli sinulla on jo tunnukset SYKEn avoimiin ympäristötietojärjestelmiin (tai aiemmin luodut OIVA-tunnukset), et tarvitse uusia tunnuksia Liiterin käyttöä varten.

Liiterin käyttö sopimusasiakkaana

Sopimusasiakkaana saat käyttöön Liiterin laajan tietosisällön ja kaikki toiminnallisuudet sekä yhdyskuntarakenteen seurantajärjestelmän (YKR) aineistojakelun. Sopimusasiakkaille Liiterin käyttö on maksullista, ja osa aineistosta on rajattu viranomaiskäyttöön. Mikäli olet kiinnostunut tekemään organisaatiollesi Liiteri-käyttösopimuksen, ota yhteyttä Alueidenkäytön tietojärjestelmien neuvontaan (yhteystiedot alla). Olemme yhteydessä sopiaksemme tarkemmin käyttöönottoon liittyvistä asioista, ja toimitamme käyttöönottoa varten tarvittavat dokumentit. Lisätietoja käyttöönotosta ja tarvittavista dokumenteista löydät klikkaamalla sivulle Käyttöehdot.

Lisätietoja

Alueidenkäytön tietojärjestelmien neuvonta Suomen ympäristökeskuksessa:

  • Sähköposti: palvelunimi@syke.fi [palvelunimi = alu_tuki]
Julkaistu 22.10.2015 klo 12.48, päivitetty 24.11.2022 klo 13.42
Kohderyhmä: