Podcastit

Tutkijamme ja asiantuntijamme ovat mukana useiden eri aihepiirien podcastien tekemisessä. Nappaa vinkit kuuntelulistaasi täältä!

Ruoka murroksessa -podcast

Ruoka murroksessa -podcastia tuottaa Just food - reilu ruokamurros -hanke. Podcastin tavoitteena on tukea monipuolista keskustelua reilusta ruokamurroksesta. Avaamme hankalia käsitteitä ja herättelemme keskustelua aiheen eri näkökulmista. Tuomme mukaan keskusteluun mielenkiintoisia puhujavieraita ruokajärjestelmän eri puolilta – tutkijoita, asiantuntijoita ja tavallisia ihmisiä.

Kuuntele Ruoka murroksessa -podcastia mm. Apple podcasteista ja Spotifystä. Kaikki jaksot löydät myös Just food -hankkeen sivuilta. Uusin jakso:

Kristallipallo-podcast

Kristallipallo-podcastin takana on tutkimushanke ORSI - kohti ekohyvinvointia. Keskustelupainotteinen podcastimme tarkastelee maailmaa ja suuria teemoja ekohyvinvointivaltion ja reilun ja kestävän murroksen näkökulmasta.

Kuuntele Kristallipallo-podcastia mm. Apple podcasteista ja Spotifystä. Kaikki jaksot löydät myös ORSI-hankkeen sivuilta. Uusin jakso:

Pulinaa Itämerestä -podcast

Pulinaa Itämerestä -podcastia tuottaa Suomen ympäristökeskus osana merenhoidon toteutusta. Podcastin tavoitteena on jakaa tietoa ajankohtaisista Itämerta koskevista aiheista. 

Kuuntele podcastia Spotifystä. Kaikki jaksot löydät myös podcastin omalta verkkosivulta. Uusin jakso:

 

Julkaistu 13.10.2022 klo 11.31, päivitetty 1.8.2023 klo 10.37
Aihealue:
Kohderyhmä: