Sykeläiset bloggaa

Ratkaisuja-blogi

  • Mika Raateoja ja Jenni Attila: Ympäristön seuranta on uuden edessä
    26.5.2023 15.08 Ympäristön seurantaa tulisi kehittää joustavammaksi, nouseviin ilmiöihin paneutuvaksi ja paikallistason ongelmiin pureutuvaksi, kirjoittavat Mika Raateoja ja Jenni Attila Ratkaisuja-blogissaan. Ympäristötiedon tuotannon tulee olla kustannustehokasta ja jakelun nopeaa. Tieto tulee myös paketoida käyttäjille räätälöityyn muotoon.

Syken blogeja

 

Ratkaisuja-blogissa Syke johto, tutkijat ja asiantuntijat ottavat kantaa ajankohtaisiin ilmiöihin ratkaisunhäntä kainalossa.

  

Havaintoja-blogi Syken johto, tutkijat ja asiantuntijat tutkailevat ajankohtaisia ilmiöitä, joissa on muutoksen tarvetta. Blogisarjaa julkaistiin vuosina 2018–2021.

 

Sateen varjolla -blogi (Rakennettu ympäristö ja tietopalvelut) seuraa sähköisten tietopalvelujen kehittämistä. Hankkeessa kehitetään kolmea sähköistä palvelua: vahtipalvelu Tarkkailijaa, kyselypalvelu Haravaa ja tietopalvelu Liiteriä.

 

Circblog on kaikkien kiertotaloudesta kiinnostuneiden ajatuskierrättämö. Blogi on osa EU LIFE Circwaste-hanketta.

 

Hiilineutraali-blogissa keskustellaan käytännön ilmastotoimista, edistetään alueellista ilmastotyötä sekä tuetaan edelläkävijäkuntaverkostoja ja käytännön toimia asiantuntijoiden avulla. Blogi on osa EU LIFE Canemure-hanketta.

 

Just food Blog on reiluun ruokamurrokseen pureutuva blogisarja, jota toimittaa strategisen tutkimuksen neuvoston rahoittama Just food -hanke.

Vesi.fi-palvelun blogeissa kerrotaan ajankohtaista tietoa vedestä.

Lisää sykeläisten blogikirjoituksia

Julkaistu 30.8.2016 klo 18.18, päivitetty 29.5.2023 klo 11.54
Kohderyhmä: